Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μια ιστορία γεμάτη... Μμ!

Με αφορμή τα έντομα παίξαμε με το γράμμα -Μμ- , κι επειδή είχαμε έμπνευση... φτιάξαμε άλλη μια σουρρεαλιστική ιστορία με λέξεις από Μμμμμμ...........
'' Ο Μιχάλης το μυρμήγκι , η μύγα η Μαρία κι η Μάρθα η μέλισσα''
********************
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μυρμήγκι ο Μιχάλης κι είχε για φίλη του τη Μαρία τη μύγα και τη Μάρθα τη μέλισσα.
Η Μάρθα η μέλισσα έκανε κάθε μέρα μακιγιάζ , έβαφε τα νύχια της με μαύρο μανό κι όλα αυτά ...γιατί ήθελε να γίνει μοντέλο!Η Μαρία η μύγα ήθελε να γίνει καλή μάγισσα και για να κάνει εξάσκηση μαγείας , μαγείρευε φίλτρα από μανταρίνια και μαρούλια!Ο Μιχάλης το μυρμήγκι είχε ένα μπακάλικο και μια μάντρα με μπουλντόζες και μπετονιέρες από ακριβές μάρκες!
Μια μέρα αποφάσισαν να πάνε διακοπές όλοι μαζί πάνω σε μια μηχανή.Ήθελαν να επισκεφτούν την μαρμότα με τη μια μωβ μπότα!Η μαρμότα τους κέρασε μακαρόνια με μυζήθρα , μέλι και για επιδόρπιο μαρμελάδα από μάνγκο και μπανάνα!Μετά έπαιξαν όλοι στην αυλή μπάλα μέχρι που εμφανίστηκε ένας μπαμπούλας με μάσκα και τους τρόμαξε...Ήταν το μυρμήγκι ο Μιχάλης που έβγαλε τη μάσκα και τους φώναζε...'' Μπάι Μπάι ''!
Έσκασαν όλοι στα γέλια , φόρεσαν μάσκα και μαγιό και βούτηξαν στη θάλασσα να μαζέψουν μαργαριτάρια!Κι έτσι λοιπόν αυτοί περνούσανε καλά κι εμείς καλύτερα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου